{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">

2024年普通高等学校招生全国统一考试猜题密卷(一)1答案(英语)

22

2024年普通高等学校招生全国统一考试猜题密卷(一)1答案(英语),目前浪淘沙答案网已经汇总了2024年普通高等学校招生全国统一考试猜题密卷(一)1答案(英语)的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

第二节:阅读下面短文,理解大意,然后从各小题的四个选项中选出一个最佳答案,使短文连贯完整。heAs space science develops,people have learned more and more about space.SpSpace is not onlyNamazing but also dangerous.While working in space,spacemen are in the face of danger.They showbugreat courage when facing danger.There are two here.The first exampie is space radiation ()Scientists have found out that the radiation isheone of the 32 dangers to spacemen in space.When spacemen are working in space,theyare in danger of the radiation from the sun and other 33 which is bad for their health.The harm of the radimtion won't be 34 until their children even grandehildren are born.ofome special medicine may work a little,but no really 35 medicine has been found so farfamThe second one is space rubbish.Space rubbish is also thought to be a great danger toIt'sspacemen.It's reported that there were 9,000 man-made things 36 in space.About 30%of these are satpaceships:and the rest are space rubbish.An explosionRox)inpacen made cloud of fmaca esmnspiece of these even37 a spaceship window and causcd some damage ()Scientists arewatching and reporting any possible danger all the time.They are working hard torubbish.Although space is 39 dangerous,it interests many people on the earth.塑花放38spaceus humans to improve the space environment.In the near future,it may become 40It's a duty forpeople to spend a few days in a space hotel.We may even choose to leave the earth and live inforspace in a few years.So we should do something to help improve the space environment.*The word "fragments"is a noun (n.)and is small parts of something that have brokenoff or come from something larger.(K)31.A.examplesB.activitiesC.jokesIw)32.A.richestD.articlesB.luckiestC.cheapestAlthoug()33.A.personsD.greatestB.planetsC.pointslooked oD.reasons()34.A.writtenB.hopedC.foundLastD.hung)35.A.awfulB.localC.usefulThe zooD.physical36.A.watchingB.flyingC.beatingD.changingfood,but37.A.carriedB.clearedC.controlledD.hite38.A.deal withB.agree withC.get on withD.come up withthe od39.A.politelyB.faithfullyC.reallyD.widelyDahuang.B.possibleC.terrible)40.A.unfairD.privateliked to plaphotos of IV.阅读理解(共15小题,计20分)Iprint第一节:阅读下面A、B、C三篇材料,丛所给的四个选项中选出能回答所提问题或完成所给valuable ph句子的一个最佳答案。(共10小题,计15分)unforgettabA)44.Mintu Roy is from West Bengal,India He has been dreaming of living in a house lookingike the Titanic.He had this dream when he was a little kid.At that time,he lived in KolkataBwhich was a port.He had many good memories there.His favorite thing was to enjoy shipsthere.He decided to build a house in the shape of the Titanic.D【图九年级英语第3页(共8页)图】
本文标签: